kapcsolat@mimodekor.com Telefonszám+3670 529 62 36 Utca, házszám Dunaharaszti, Lehel köz 3
hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00
Összesen:
0,00 ÁFA nélkül
0,00 ÁFÁ-val
Kosár

Fa golyóstoll egyedi feliratozással

Csomagolás: x 1 db
Cikkszám: P001

Fa tollak egyedi gravírozással ellátva.

Személyre szabható fa toll egyedisége és különlegessége biztos elnyeri az ajándékozott tetszését. Biztos siker.

Bármilyen rövidebb szöveg, logó gravírozható rá, így egyaránt kiváló magánszemélyeknek és cégeknek is.

Legyen az alkalom akár Valentin nap, házassági évfordul, esküvő, együttlétetek évfordulója vagy csak úgy, tökéletes ajádnék. Reklámanyagként is kiválóhiszen a hagyományos nyomtatott tollakkal szemben, ezen nem kopik el a felirat, mindig látszódni fog.

Rendeld meg és a Megjegyzés rovatba írd be a szöveget, amit látni szeretnél rajta vagy ha logót/jelet/stb. szeretnél rágravíroztatni, abban az esetben rendeld meg, majd a kapcsolat@mimodekor.com e-mail címre küld el a file-t.

Az ár tartalmazza a gravírozott tollat. A toll kétoldali gravírozása is lehetséges aminek bruttó 500 ft-os felára van, ezt kérlek jelezd a megjegyzés rovatban. 

Termék anyaga Fa (bambusz)
1409,45 HUF ÁFA nélkül (1790,00 HUF ÁFÁ-val)

35000,00 összeg felett ingyenesen kiszállítjuk Önnek a rendelését! Még 35000,00 értékben kell rendelnie, hogy ingyenes legyen a kiszállítás!
Hasonló termékek
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.