kapcsolat@mimodekor.com Telefonszám+3670 529 62 36 Utca, házszám Dunaharaszti, Lehel köz 3
hu
A kívánságlista üres.
Az Ön kosara üres.
Szállítási költség: 0,00
Összesen:
0,00 ÁFA nélkül
0,00 ÁFÁ-val
Kosár

Nyitható natúr fa pendrive egyedi gravírozással USB 2.0, 32GB

Csomagolás: x 1 db
Cikkszám: PD0011

Nyitható fa pendrive egyedi gravírozással USB 2.0, 32GB

Személyre szabható fa pendrive egyedisége és különlegessége biztos elnyeri az ajándékozott tetszését. Biztos siker.

Bármilyen rövid szöveg, logó, vagy akár kisebb méretű kép gravírozható rá. 

Legyen az Valentin nap, házassági évfordul, együttlétetek évfordulója, reklámanyagként vagy csak úgy, tökéletes ajádnék.

Rendeld meg és a Megjegyzés rovatba írd be a szöveget amit látni szeretnél rajta vagy ha képet/logót/jelet/stb szeretnél rágravíroztatni abban az esetben rendeld meg, majd a kapcsolat@mimodekor.com e-mail címre küld el a file-t amin rajta van az adott kép.

Az ár tartalmazza a pendrive-ot és a egyoldali gravírozást. Kétoldali gravírozás is lehetséges aminek bruttó 500 ft-os felára van, ezt kérlek jelezd a megjegyzés rovatban.

A pendrive tényleges tárolókapacitása: 28 GB - 30 GB (átszámításból adódóan)

6000,00 HUF ÁFA nélkül (7620,00 HUF ÁFÁ-val)

35000,00 összeg felett ingyenesen kiszállítjuk Önnek a rendelését! Még 35000,00 értékben kell rendelnie, hogy ingyenes legyen a kiszállítás!
Hasonló termékek
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.